countdown^^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Saturday, July 2, 2011

..Hey You!!..

na..
telebih banyak mau dikarut2...
ehheeh

ni kali pasal title
"junior senior"
bagi sa
istilah 2 menggantikan
"yang muda dan yang tua"
kalo sebut mcm 2..
kompom ramai yang otomatik masam muka kan??

ermmm
sa sendiri pun tgh jadi junior 
dan dalam masa yang sama
jd senior juga

perlu diakui <-- odoi sekima
hehe
kadang2 dan memandangkan
dunia makin maju
teknologi makin mengada2...
jadi
sgla input..
sgla news cepat ja sampai
lagi2 kalo yang masih baru2
punya xpres dpt news kan^^

heeeeee...
[errkk]
mcm belum berkait pula kan^^

ermmm
junior dan senior..
bagi sa...
terpulang dengan setiap individu..
mcm mana mau buat 2 relation tidak kaku
i mean
sometimes yang kakak atau abang
inda mau kena panggil dengan  pangkat...
dorng suru ja panggil nama..
kan3??

[sbb sa pun mcm 2..]
tp percaya la...
kalo pandai pikir secara rasional..
mcm mana pun DIORANG inda mau kena panggil kakak/abang
ada certain timing yang
panggilan hormat plu diucapkan :D:D
2 sendirian berhad punya tau la^^

lepas 2...
respect la ba..
mcm mana mau respect 2...
 pandai2 la.. 
stiap urg kan belain2..
hmmmmmmm....

*vice versa*
jr tegur senior...
senior tegur jr...
saling menegur 2 bagus utk kesihatan ba^^
tp berpada dengan CARA yang digunakan
ada certain part yang boleh ditegur secara terang2an
dan ada sesetengahnya plu secara tidak langsung..

[apa sa cakap ni...]

errmmm..
btw...
entri ni kali khas utk sa juga
sbg peringatan supaya
mulut jangan talampau celupar...
nnt badan merana^^
padan muka..
pikir2 juga sblm bckp^^ <-- kna diri sendiri^^

mood: happy sa ni kali...
jumpa long lost super jr^^


No comments: