countdown^^

Daisypath - Personal pictureDaisypath Happy Birthday tickers

Monday, October 31, 2011

..sincere from me..

selamat hari tua incik..
miss you always^^
time will passed 
but the memory 
will not fade

ermm
teringat macam mana 
ko kasi nanges sa
and
last2
sampai kamu habis

ko jaga sa gila2
nda la sampai gila^^

i miss the moment^^
paling best
dapat choc dari ko^^
semua yang ko dapat
semua ko pigi share sama saya^^
siok oOoO
and thanks coz masi lagi keep in touch^^

ko la juga buat
 drama
kuch kuch hota hai

bila sa ingat balik
"awww so suwet"

ahhahahahahha

mood : i miss you!

p/s : mysupermerengsincik^^
happy birthday^^

my ging karas juga
incik anuar^^
hipi bday kepada ko^^

:D:D God Bless :D:D

Sunday, October 30, 2011

..allyn's giveaway..

22 tahun yang duuuuulu... anak Uncle Singi telah selamat disatukan dari dua jadi satu kepada anak Uncle Sangau. Masa masing-masing single mingel... diorang pames dengan nama Incik Sipaan dan Cik Boiti..tapi lepas 20 tahun kemudian.... nama durang betukar jadi incik baliau dan maliau atas kesengetan keempat-empat munyit anak mereka. jeng3....

******************* [selepas 20 tahun eh2... 19 tahun 11 bulan 18 hari]

saya la 2... dengan bantuan doktor-doktor.. saya berjaya keluar dari perut si mami saya pada 17 Nov 1991.. di saaaaaaaaaaana hospital ranau^^ dengan berat yang buli2 tahan juga la.. hehehehhe diberi nama Queen Elizabeth.. ehhhh Fettwinda Sipaan^^ [rojak history nama sa]

lepas 2.... [kasi pindik]

selepas 19 tahun 11 bulan 18 hari

saya telah membesar dengan jayanya bersama-sama dengan 3 lagi poranges paling sot didunia^^
saya la juga staring kami...^^ 

saya suka makan dan makan dan makan... oleh itu.. saya sangat kiut adorable sekarang sebab cuti satu minggu saya penuhi dengan pelbagai undangan. kalo x kasi penuh.. nda staring la^^

jaman kanak-kanak saya penuh dengan kehebatan saya di denda kerana sangat-sangat suka menjadi hero dan heroin dalam satu-satu masa yang sama serta tempat yang sama. jadinya... yang paling kik... hero dan heroin [saya la tu] kena hambatan dari mami poranges sebab talampau siok guna kuasa iamginasi dengan kawan-kawan yang lain... naaaaaaaaaaa.... dari kegembiraan... bertukar menjadi kesedihan dipenuhi dengan kepiluaan yang teramat-amat sambil menangis-nangis tapi tetap tunjuk keadorabelannya^^ ahhahahahahaha

lain-lain dari itu... pernah menjalankan khidmat menunaikan tanggungjawab kepada negara di Sk. Pahu Himbaan. Sk Patau Tambunan, Sk. Bundu Tuhan dan Sk Pekan Tambunan.... jadi ramai la yang sangka saya poranges kelahiran Tambunan sebab lama saya berkhidmat sana^^ hehehhehe tambunan mimang best la.... walaupun planet kelahiran tetap jadi numbur satu^^ :D:D

lepas itu... 

pertukaran berlaku dan menyebabkan saya dihantar untuk misi yang agak penting selama lima tahun dan sentiasa mendapat cuti setiap kali mau krismas ja di SMK Munshi Abdullah. selama-lama 5 tahun saya sana.. dari tidak pandai makan pedas... itu jadi peberet dan sayalah poranges yang keluar dari adat makan pedas. ahhahahahha

lepas saja perkhidmatan saya tamat.....
saya sempat menghabiskan sisa cuti dengan bergaul dengan orang-orang biasa dengan identiti sebagai cashier... kelebihan menjadi cashier....memotivasikan diri untuk menjadi kaya sebab hari-hari kena kira duit, carilah laki yang pandai buat busines supaya hari-hari buli tulung kira duit.. sekali lagi saya keluar dari adat poranges... :D:D

kemudiannya....
pangkalan data menghantar telepati eh... telegram yang dikirimkan melalui pejabat pos daerah ranau... eh silap.... melalui media cetak dengan mencetak nama saya dan ditugaskan untuk negara di Kem Sinar Jaya Kota Belud. dengan kaki yang begitu rancak berjalan naik pigi bas.... akhirnya saya samapai di Kem Sinar Jaya dengan perasaan yang sangat sebal! yala tidak dapat pigang duit suda kan T_T..... 

perasaan itu sekejap saja ba... lepas itu... dari sebal bertukar kepada kegembiraan dan kermerengan dan koSotan... tambahan pula hilangla kemachoan saya kalo sadis saja.... peluang untuk bekerja dengan pelbagai jenis wira dan wati yang lain menambahkan kemerengan dan membulatkan disamping meningkatkan lagi keadorabelan kerana makanan yang sungguh menggiurkan^^ eh2... sadap!

belum pun tamat perkhidmatan saya... dengan sadisnya.. panggilan untuk khidmat seterusnya dan ni kali pigi pulau.... sekali lagi kesebalan bermula... tapi lepas berjumpa dan bergather-gather dengan ging miring2 sot balik.... test dan ujian dapat dijawab dengan jayanya dan hasilnya.... 2 bulan selepas itu.... saya menamatkan khidmat dan melamar khidmat lain tapi masi jadi poranges^^ kwang3

hasilnya.... suda 2 tahun setengah saya menunaikan pilihan saya menjadi poranges yang akan masuk kelas pigang marker dan akan tanda paper.... lagi 3 tahun habis la khidmat saya sini^^ lepas 2 baru dunia poranges sebenar berbekalkan keilmuan selama 5 tahun setengah^^

ermmm... sebagai seorang poranges yang perasaan dirinya poranges... cita-cita saya sebenarnya mau jadi pengarah persatuan poranges sedunia tapi apa buli buat... sekarang saya cuma berharap pangkat kena kasi naik jadi gulprin ultraman. :D:D jadilah poranges yang jadi contoh sama generasi poranges yang kan datang.

dan............. poranges macam saya pun ada juga harapan...

harapannya ialah.... 
semuga harapan dan niat suci saya menjadikan generasi yang baru teda lagi penjahat.. ehhehehhe
disebabkan kemerengan ini karangan... saya berharap.. saya dapat buat library supaya saya jadi ok balik^^ ehheheheh

..quick check list..
fettwinda sipaan.171191.eldest n the only doter.blue,pepel,green.eating,reading.makanan dan minuman yang penting buli makan dan minum:D:D.teachertobe. tanak oku dusun^^ <3<3

pesanan kepada penaja.... makasi sebab baca. siap suda karangan paling menngarut saya^^ semoga ko paham apa yang saya taip^^ hehehehehhe :D:D

sekian terima kasih.

Saya yang menurut perintah,
Fettwinda Sipaan
Poranges Pepel^^. <-- baru wujud tadi. :P [peace ^^v]

..OMG..

sa ingat ko main2
jadi
makasi kepada
pemberi

"i love you much"

i like it very2 much^^

mood : love is in the air

p/s : kepada lady iloveyoumuch
sinyum2 la ko^^

..thanks for the invitation..

kepada yang berkenaan

ehem3
makasi kerana menjemput
nice OoO
len kali your turn pula ok^^

nice baju^^
kiut^^
hahahaha
[mesti ko cubit sa suda kalo ko tau sa menguluk]
LOLs

sebab ko ada tugasan lain
 makanya
tidak la ko dapat berpartner 
tapi tepa

ko dapat juga spot kehadiran
saya yang inda nampak ko actually^^

ko pigi juga logot2
tingu sa makan
[bahagia ooo sa makan]
yum2

then
sorry siou
lama inda da kabar pasal ko
ko bz2 spiderman gia 2
jadi

lepas ini siap
abes la ko
hahahahahahahha

sinyuman ko 2 paling kik!
ahhahaha

kepada patner2 saya
diam2 kamu
punya talampau manis tu memori semalam
hahahaha
pink2 merah2 muka kan

berabis lagi durg kasi ketawa tingu kita
tepa2...
ada masa dan time
durg lagi kena
hahahahhaha

kepada incik ketam
makasi sbb duduk sbla sa
kesiukan ko ah
membuli sa
dari
petang 2 lagi ko kasi ketawa sa
ahhahahha

but..
nice ma^^

mood : i missed the moment^^

p/s : ok.next.jan lupa bagitau sa^^

Tuesday, October 25, 2011

..wow..

currently in this kinda situation
"falling with Him"
awww
hahahahhahahah

mau katawa guling2 pun ada
aiya
cair eh tingu da
talampau cair
sampai kena cakap
"sampai nda temandi"
wakakaka

pingsan2

mood : love is in the air^^
[ya ampun]

p/s : sepakah si pokemon itu??

..kemerengan 21..

please take note
am using broken english

Abg Oie : if u have free2 time come 2 my house

The sister : oo yeah??
can we come??

abg Oie : yes2... u can
if you want to come
tell me so that
i can kill some chicken for you

the sister: ok2
we will inform to u later

abg Oie : ok2
gud2
my house is estimate2 
2 stone from here
please tell me if you want to come

mood : katawa berabis

p/s : bulat2 dari adegan sebenar
merengs suda durg2 ni
eheheheh

"kill the chicken for me"
lols

..just smile..

teteda sa mau taip
cuma 
talampau gatal tangan
mau menaip

***

bermulanya cerita sa
happy ba macam sekarang
teda yang perlu kena pikir
^^

eh ada
exam^^
erei...

terus lemah samangat sa
mengantuk terus ni^^
ehheheh

teda yang superspecial
cuma
stay like this
and am happy with it

mood : merengs

p/s : dun ask me for the reasons
because I dun have 1
^^

..thanks 4 the day 6..

thanks for the day
super junior yang sot2^^
8 tahun ko cari ejaan nama sa yang betul
hehehhehe
memang harus dan patut sa bagi ko hadiah
gula2 kapas sukup la
hehehe

mood : mau ketawa guling2

p/s : saya masak la tadi.
malas mau bagitau ja
nanti ko ketawa!

[masak air]
lols


Monday, October 24, 2011

..my day..

being a homemaker
is not difficult at all
^^
enjoying while doing the house chores
hahahahahhahha

dei
tingkanan da
bangun pun
urang kol baru bangun
makasi kepada yang berkenaan

btw..
part lagu
"aku jatuh chenta"
sangat2 kiut untuk diulang berjuta2 kali
:D:D:D
saya senyum ni^^
adakah anda senyum juga??

later satu2 sa cerita
kalo sa rajin^^

yang saya tau dan paham sekarang

happy ja sa
jadi homemaker^^
:D:D

mood : super missing sum1

p/s : nah. damam rindu!
yuck!
kin gali
guling2 katawa la si incik tau^^

Saturday, October 22, 2011

..kemerengan 20..

paling mereng
buat cencus untuk patient 
kelinik diet
T_T

paham la perasaan
lecturer n sigu2 tanda paper
kalo guna tulisan dukutur^^

sob3!!
sadis!

sa mangantuk talampau ba ni
tapi mau juga tulis

hehehhehehehhe

mood : merengs2

p/s : Cair!
sangat cair^^
dan
si urang limpas2 di utak sa^^
ahhahahahahahah

ba2
tidur dulu
sambung nanti^^

have fun with CCR BM tadi^^
kiut!

Thursday, October 20, 2011

..terkejut..

saya mau nanges??
erk tidak juga
cuma terkejut


si kawan suda kawin??
erm.
sakit jiwa juga kali
tapi tidak la sampai merengs
ehehehhehehhe

ko ingat sa 24 jam merengs ka??
isk3


btw
untuk si kawan
semoga berbahagia
simpan la 2 memori
[yucks!]
kin gali

hahahahahahahhahahahha
adala urg guling2 katawa ni
[saya frust] <-- hahahahah

pa2 pun
selamat pengantin baru

mood : aiyak...
mau kawin^^
ahhahahah

p/s : pingsan si laki.
wakakakakkakaka
palis3
touch wood!
hua3

..spontaneous Thursday 4..

" capat-capat sembuh. suka dengar ko nyanyi. jangan lupa praktis tu lagu"
God Bless^^

..sorry 5..

balik2 minta maaf tapi teda hasilkan?
itulah ego!
saya pun tidak suka
tapi
apa yang berlaku mesti ada sebab
kan3??

am so sorry 4 being too rude.
and am mean that
[sorry]

saya rasa sebab dan musababnya 
tau juga
saya tidak dapat kasi puas semua orang
dan saya juga tau
yang setiap orang ada limitnya tersendiri

so far
teda halangan dari saya
cuma
saya pun mau ada privacy

saya faham dan saya sendiri pun ada perasaan
emmmm...
am speechless ok

mood : saya mau privacy

p/s : i mean it
do not ask why

Wednesday, October 19, 2011

..Wordless Wednesday 5..


hahhahahha
buntal^^
makasi jurukumira^^

..Wordless Wednesday 4..






..kemerengan 19..

talampau la ketawa saturg ni
terima kasih kepada yang menelipun sa
kesian kan
kana suru menyanyi^^

lama ba inda teberkoling
sekali koling
na ambil ko

terima kasih kerana
telah menyumbangkan 
suara anda^^

lagi2 lagu dari John Gaisah
peeewit
muka sa pula yang mirah2 pink2
hehehheheh

ba sambung nanti k^^

mood : sinyum

p/s: cari pic lama2
hahahahahahaha

..bahagia?? 2..

sangat2
kenapa??
hahahhahahahha

no words can describe it..

lols

odoi dogo..

..thanks 4 the day 5..

ada dua benda
thanks 4 the concern dan thanks 2 the calling^^
hoho

am ok
just i need sometime for myself
tq^^

thanks 4 the calling
i been talk much
and you just listening

oh no

both of us
hahahahha
i am having so much fun^^

thanks again

mood : smile

p/s : gonna miss it

..erk!3..

tepa la..
its ok
just take care

mood : mau cuti!

p/s : ada tidak ada
tatap sewel.!

ahahhhahahahah

..kegembiraan..

"saya tidak balik macam dulu"

superdupertriplelike this

amen
let us pray^^


Tuesday, October 18, 2011

..susa eh 3..

chenta bilang

FRIENDSHIP

ehhehe
sa mau sinyum katawa 1 urang^^

nampak nama ja pun
buli buat sewel
2,3,4,5,6,7,8 minit
erei!

mood : jiwangs

p/s: picaya la kamu sama sa
sa sinyum2 ni^^

..kamu sangat manis..

aiya..
susah kalo cair2 ni
macam susu cair
hua3

eeee....
teda ayat yang dapat sa taip
talampau cair
[penipu gila]
masih menaip pun
ahhahahahahha

"awww.. so suweeet''
sgt2

mood : sinyum tahap gaban

p/s : nevermind
ko tatap di <3 sa
wakakakakkaka

eeeee
kin gali!

Monday, October 17, 2011

..stuck 2..

banyak mau cerita
mau ditaip
tapi
macam
belum sampai masa dan ketikanya..

sabar2 dulu ah
tidak seimbang ini
tabung emosi sa

sinyum2
sengih2
tu ja kerja kalo munyit
hahahahahahaha

hahahahahhahahhaha

mood : tanga2

p/s : so suweet
the genduts @ hitachi sa^^

Sunday, October 16, 2011

..kemerengan 18..

OMG!

gara-gara saya tanya tadi
terus kena post ba^^
hehehehe

saya mau katawa guling2
dan sikarang jam 10.41
sa bilang tadi
jam 10 mau pigi cuci 2 kain main
malangnya
saya hanya mampu melihat
sambil katawa2
tapi inda la sampai kuluar air mata
ahahahhahahahha

dalam masa yang sama
ada chenta
ada juga junior
ada yang linus
erei

tapi happy juga la

adala yang bawa pg kampung
adala yang suru buat cerita
ada juga yang share
dia tengah masak kui
waahhahahahhaha

sa paling bahagia ketawa ni malam
kesian rumet dan tetamu kami

mesti da ingat sa merengs

hahahahahahahahhahaha

mood : kawata2

p/s : ba saya mau pg suda di betul2
nnt sa sambung misij
dan nanti sa buat 2 cerita dan story^^

ok^^

..thanks 4 the day 4..

banyak yang saya mau cakap thanks ni hari
sangat banyak

sangat2
ehheheheheh

kenapa??
bahagia ba dapat jumpa Dia
sangat bahagia^^

kamu inda bahagia meh??

erm..

thanks sekali lagi sama yang 
selalu chit chat sama sa
appreciate it^^

may His Blessing always be with you all^^

saya dapat ni hari

"kasih sayang bukan kita dapat dari cintan cintun"
tetapi kasih sayang yang paling mahal selain
dari keluarga ialah

dari sahabat

tapi semua itu
tiada bandingnya dengan 
kasih Tuhan^^

amen.

mood : saya betul2 sinyum ini

p/s : thanks kepada incik tukang kebun
anda sangat baik hati
menurut perintah benar^^

ahahhahahahhahahahahah

.i miss you..

ba serius ini
pagi ja gia nampak
malam ndada tenampak
ba ni hari
mudah2an nampak ko^^
hahahahahhaha

sot telinungs^^

mood : hepi2 yeah2

p/s : the word
"thanks"
makes me .
ehhehehhehehehehhehe

..quotes..

"The love of my life is the love between friends."  
then do not break the friendship but do not ask for a relationship
 to me relationship can broke
but friendship will last forever
its hard to forget someone 
but rather than you lost them
just be friend and enjoy your life
one day
someone will come to you
much better than you thought


 If you have deeper feelings for your friend, 
never reveal them. 
You will lose that friend forever...
its up to you actually
but
if the friend already fallin to someone
just pray that you can be strong enough
to faced the situation


True friendship, unlike love, always lasts forever
^^
like this the most^^
see..
friendship and love can last forever
but
to make it real
its all up to you

to me the facts is
friendship 
hard to find
hard to broke
hard to forget

love
easy to falling
hard to find
hard to prove

between love and friendship

i would like to choose.....

hehehheheheheh

^^

mood : saya sangat rindu 0408
sangat2!!!

p/s : T_T masa lagu memori tercipta
sakit 2 rindu
T_T

missed all of them

missed Mr.Hitatchi juga^^ 

Friday, October 14, 2011

..sinyum libar2..

ok
its done!
nothing much to say
just

sanang hati suda^^

do not ask!
because i do not have the reason!

mood : sanang hati

p/s : jangan merengs suda
tidak sabar mau tingu baju ba ni^^

..be strong 6..

sometimes
we need to talk and ask someone
rather that writing and keep writing 
to express the feeling

thanks to you my friend
am really appreciate it
when you are willing to lend me your ears

thank you very much^^

mood ; ompoteh punya mood kunun

p/s : Huh!
yeah
i can do it^^

..bilang dia..

sa ingat itu

sometimes 
it is really hurt to see
someone that you like
falling for another person 
that you may know
and close with

however
it is how our life go on

certain people will say
" do not waste your time with the one who doesn't care with your feeling"

but
the one who should decide the next step is

YOU..
yeah its yourself

if you cant be the someone's lover
maybe there is a pro and con about that

and maybe the best way is
being the someone's friend

mood : bajet sakap omputeh yang lintangs pukangs

p/s : the Hitachi
you make me smile
hahaha!

Thursday, October 13, 2011

..spontaneous Thursday 3..

" dalam kehidupan banyak perkara kita tidak dapat jangka. tapi apa-apa pun terima kasih atas apa yang berlaku. ada hikmahnya"
 

Wednesday, October 12, 2011

..Wordless Wednesday 3..


p/s : enjoy your life

..sorry 4..

sorry 4 the immature act
I wont defend myself
but
give me sometime to be with myself
please understand that

tq for your co-operation

btw,
do not felt guilty


Tuesday, October 11, 2011

..am so sorry 2..

annoying??
am so sorry for acting like that
and i mean it
tq.


..kemerengan 17..

i miss the moments

giant
"the basket"

supermarket
"the basket"

conclusion
i miss the basket^^

mood : merengs

p/s : huh!
easy to say
hard to do^^

Monday, October 10, 2011

..susa eh 2..

cakap senang
kasi bukti
erei

susah oo mau buat
tapi hati sa
sakit kalo tidak buat

erk.

mood : dub dap

p/s : bukan merengs ni..
supermerengs jadinya nnt.

..hahahahahah..


[A]vailable? hahahha.. 
[B]irthday? - November 17.
[C]rush? - HIM. 
[D]rink you last had? - air la^^
[E]asiest person to talk to? - Daddy <3<3
[F]avorite genre of music? - papa saja^^
[G]ummy bears or gummy worms? - yum2... as long it can be eaten^^
[H]ad your first kiss? - next.... 
[I]nstrument? - tin. hahahaha baru mau berjinak2
[J]uice? - Watermelon^^
[K]illed? - Mosquito. Bugs. Flies :DD
[L]ongest Trip? - saaaaaaaaaaaana.......
[M]ilkshake Flavor? - erm... pa2 ja
[N]umber of Siblings? - 4
[O]ne wish? - I wish I have trillion more wish HAHA
[P]erson who holds the best memories with you? - lots of people but mostly family and also friends :)
[Q]uiet or loud? - loud please.
[R]easons to smile? - hahahha... i dun have the reasons but am ok k^^
[S]ong? - sumayau suminding^^
[T]ime you woke up? - 5.35am =.=
[U]mbrella? - ????
[V]egetable? - potato^^v 
[W]arm at the moment? - depends.
[X]-rays you've had? -  Year 6..
[Y]our favorite animal? - kukura^^ hahahahha
[Z]odiac Sign? - Scorpio


hoho..
suka2 saja^^ 

..kemerengan 16..

hahahah
memang merengs punya la
lepas balik dari 2 fellowship
lepas kasi singgah si abang sana ruma
kami meneruskan perjalanan balik^^

masa balik
sa bilang
kalo sa jumpa number kembar
means
dapat capat kawin la ni
ahahhahahahahahahha

banyak sa jumpa oooo

[evil laugh]

******************

pagi tadi
[ahad]

masa ontheway pigi church pun
talampau banyak number kembar
[masin rupanya]

lepas 2
masa tengok buletin pun
ada announcement pasal

1. penerangan pasal kawin
[mana laki sa 2]
ahhahahahah
ya ampun!!

2. pemberkatan kawin
[wakakakakkaka]

uppps!!

3. iklan sepa yang kawin
hua3..
rupa2nya adik si kawan
ba kena jemput pg^^
[*wink2*]
semestinya
jawapan saya
"OK"
ahahhahahaha

[pas2 baru sedar..]
kawin lagi

lepas 2
habis suda mass

pigi sana kadai Holy kajap

si housemate kena tegur..

"bila mau kawin??"

[kawin lagi]
ahahhahahah


balik kajap
ambil harta2 di ruma
sebelum sampai ruma
singgah makan di kadai

ahhahahahah
jumpa si incik dan family
^^

incik : eee durang ikut2..
kami : SINYUM JA

heheh

lepas mengoder makanan
kami makan!

uisey
sa men jeling2 silik mata sama si incik 
wakakakakak
padahal..

[cis! mengijik ko ya]
tepa2

ada ubi ada batas
ada hari ku balas^^

terus durang incik balik duluan

******************

meneruskan makan macam biasa^^

[sempat buat jelingan dan
sengihan maut]

hah!!
bayang2

hahahahahhaahahahahah

masa mau bayar suda...

kakak : ceng2.. <-- lebih2 juga^^
kira

waiter 2 bilang dengan penuh ketenangan
"sudah kena bayar"

KAMI: HAH?? SEPA YANG BAYAR??

waiter : yang di meja siiiiiiiiiitu tadi.

KAMI: OoOoO
muka masih blur 
beberapa saat

baru sinyum dan katawa

hahahahhahah

patutlah si uncle sinyum2 limpas kami
si incik pun sengih2 maut
wahahahaha

pa2 pun
terima kasih dan semuga dimurahkan rezeki lagi^^

mood : mau katawa ingat

p/s : ada scene si incik katawa sa makan
kurengs!
ahhahahaha

ba bersedia la ni 
melancarkan serangan balas nnt^^

kesimpulan
ni hari word sa
"MAU KAWIN"

ahahhahahahahhahah
erei.
sakit perut sa


..hahahhaha..


Black - i want a relationship with you.

Green - i'm falling for you.

Purple - i miss you.

Orange - i really like you.

Pink - i love you.

Red - i miss how we were.

Yellow - you're amazing

Blue - you're friendly.

Grey - we need to talk more.

Silver - i want your number.

Gold - i hate you.

Rainbow - you're my everything.

why??

kalo pick salah satu kaler
means
saya bohong sama diri sendiri
so there is no colour for you
really

transparent la
kaler jugakan??

why??

rainbow ada
tapi description da
You're My everything

erm....

unsuitable

bg transparent ja la^^

p/s : am ok ba just now

tidak marah pun

sakit jiwa saja sa tahan ketawa

[jan ko susah hati]
nnt sa lagi susah hati

macam sa cakap before
saya tidak percaya bole kawan sama ko
kira rapat la 2 kan??
walaupun selalu dapat jurusan
tidak tau apa bikin rapat
yang sa tau rapat dari yang duuulu
hahahahahah

rujuk balik yang before..
esp num 12
hehehehehe

jeng3...
there no word that can describe it
so just let it be
yang penting

anything
am here and
if am willing to help you^^
i will.

~ sangat x menjawab~
anything PM ok^^

extra p/s 
sa memang lapar ba 2 tadi
lagi kena cakap 
"kalo makan diam2"
tidak kena suruh pun
sa tatap diam
heeheh


psiko^^
peace^^

Sunday, October 9, 2011

..erm..

saya rasa masa untuk diam suda datang
jadi

diam-diam kamu

makasi
tq
pounsikou

mood : diam

p/s : kalau tau
lagi rasa pedih
bagus diam2
tapi tidak bermakna
saya diam
saya tidak tau
atau saya tiada feeling.
noktah.

..thanks 4 the day 2..

2 hari outing
saya
kakak Mon
madu Dera
sama
Ciel <-- bday boy kunun!

hahahahha

lambat ba kami dapat kureta
lepas 2
sampai bandar
si kakak terus p tiusen
kami pg makan dulu^^
lepas 2

masing2 mau pg tempat masing2
si Madu pg sana Cimb
si Ciel kasi kawan
sa pg sana kadai kopiuter..

lepas 2
tiba si Ciel datang
rupa2nya
dompet da tmpt sa
wahahahaha

takut juga kana ******
ehheheheheh

lepas 2 kami jalan pg sana celcom
try tanya number lama sa
T_T
RIP suda
tepa la

lepas 2 mau tunggu2 si Madu
si kakak kol
dia suda siap
jadi kami pigi la sana kereta.

lepas 2
kami jalan2..
pigi mengambil barang
ahhaahhahahah

salah nama kadai lagi 2^^
lepas 2 kasi tinggal si Madu sana Sabindo
si Ciel kasi kawan da
lepas 2
si kakak pg sana kadai anti2
sa pg cari 2 urg2 sa sana pisuk2
ahhahahah
pandai kan sa^^
capat ja sa jumpa kamu^^

lepas 2..
sa cari balik durang

kami pg enjoy sana quong ming
ahhahahahah
kami jalan kasi biar si Ciel jalan 1 urg
ehehheheh

lepas 2
pg sana supermarket depan quong ming
pusing2
minta bantuan si Ciel kasi kawan pusing2
heheh

last2 
hasil dapatan 
Incik Genduts^^ <-- si Uncle yg kasi nama
hehehe

Tq sbb kasi kawan ah^^

lepas 2..
pusing2 lagi di bawah
ahahahha

"so suweeeet"
sepa suru ikut sa
[padahal dipaksa]
terus jadi tukang pigang bakul
ahahahha^^

lepas pusing2
dua2 bingung
dua2 bukan masuk dapur
macam mana ni^^
hahahahhaha

lepas 2 baru kami pg makan sebelum balik^^

eh2...
pg singgah sana Apple dulu kajap masa 2^^

lepas 2 lepas makan..
sa kena hantar pg Holy

hua3..
xda terjumpa si kakak sana
jadi barang2 sa
sa letak tempat biasa
saaaaana tempat si Om
^^
terus belari2 sambil baca 
"I confess"
dan kiri kanan
bawa botol air sama lapitop
^^
first time oo
sa duduk alone2^^

then
after that
jumpa si kakak
yeah!!
balik ruma!
panat ooo

sampai ruma lepas siap2 berendam
si abang datang pula
da cek bahan2 sa
erk
tidak sukup
jadi buat list baru^^

itu saja sebelum sa pg tidur^^

mood : katawa2
"ooo so suwet"
wakakakakkaka
lawak2

p/s : 1. first time tengok ceta bunuh 
yang tidak berapa kin takut..
^^

2. happy birthday
Incik Sylvester Jonny
nama 2 harta sa pun kasi nama
"Sylvester Jonny"

[sa wish juga pun 2]
ni lain lagi
ini story suda^^


ahhahahahahha
matai!

..kemerengan 15..

hahhahahha..
sa mau buat final touch sama ni karaja
buka la satu buku ni

macam2 sa tulis
cek2..

dari 2 seminar pasal Linus
ahhahahaha

sot!!!
dari awal pagi
sa la juga paling staring
datang2 ja
duduk sama kelas lain
hohoho

sudanya...
sa duduk 
saaaaaaaaaaaaaaana 
ujung dunia
sama
KAKAK LINUS
SAMA 
ABANG LINUS

wakakakakkakakaka

adakah.
sepanjang dua sesi sebelum makan tghr
sa dengar betul2 juga ba
sebab ada juga sa tulis2

siap ada yg sakap
mau meniru lagi
hahahahahahah

paling la
tidak pandai duduk diam2
pen jatuh la
tingu kiri kanan la
makan la
minum la
erei.

kepada yang duduk sebelah kiri sa
ko la juga juara LINUS BATAGAR!
hahahahahha
paling la kan...

yang duduk sebelah kanan sa
budak SINDROM!
salah masuk kalas
patut la masa ceramah
minta tiru
ahhahahahahah

[nama baru ko Abg KVKK]
wakaakka
errrrrrk!!

************

sesi petang 2
orang yang duduk sabala kanan 
 betukar jantina
siap menjahit2 lagi
terus ada kumpulan ajuma2 suda
GING Joyah, Gayah sama Bayah
ahhahahahahahah!!!!

sot2
siok oo ceramah 2 petang
tapi masa mau abis suda
sa tatap mengantuk
^^

apa2 pun...
mimang bgs ba 2 ceramah^^

mood : merengs siiiikit...


..can't show it..

IDK 
do not ask me
........

have a blessed sunday^^

..guilty..

seriously..
still felt guilty.
erk!
really

am so sorry ok

mood : [*~*]

p/s : am so sorry
i dnt know how to make it with you.

Saturday, October 8, 2011

..mimpi kali..

menarilah.
^^

saya suka tingu mata ko^^

mood : am okey

p/s : romantik??
hahah
admit it
but how??
well
some1 will know it
who??
the one who will be 
my one and only
^^

Friday, October 7, 2011

..OMG 3..

saya tercari-cari ko 
lama betul tiada cerita pasal ko
bila ada cerita pasal ko
saya yang paling numbur satu la
mau tingu apa kunun

but then
am realize
that

"ko tidak sedar pun saya sana"
ko sedar ka 2?

even ko bilang iya sekali pun
saya tau 
ko tidak sedar pun

erm.

its okey
am okey with it^^

mood : terkujat^^

p/s : emo kunun..
erei.
serius lagi muka sa menaip
last2..
heheheheheh

katawa juga
sot2

take care to you
hoho